Депутат Держдуми відповів на лист хлопчика, який попросив його визнати ДНР
Категорія
Світ
Дата публікації

Депутат Держдуми відповів на лист хлопчика, який попросив його визнати ДНР

Депутат Держдуми відповів на лист хлопчика, який попросив його визнати ДНР
Джерело:  online.ua

Депутат Державної Думи РФ  Дмитро Гудков опублікував лист восьмикласника з Донецька Кирила Сердеги, в якому той просить парламентарія скоріше визнати ДНР.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сторінку Дмитра Гудкова в Facebook.
"Ранок починається з несподіванки. Мені пише восьмикласник Кирило з Донецька. Дякує за підтримку ДНР і просить якнайшвидше її визнати, тому що дуже хоче припинення війни. Обіцяє, що я не пошкодую, тому що їх народ дуже працьовитий", - пише депутат.
"Бачиш, Кириле, я теж дуже хочу припинення війни і жити в мирі. Тому я ніколи не підтримував ДНР. Тут все просто: або "народна республіка", зубожіння наших країн і "обложена фортеця", або єдина Україна, з якою ми будемо жити в дружбі. (Ніякого особливого народу ДНР немає, тебе обдурили.)", - заявив Гудков.
"А ще, Кириле, я не вірю в те, що цей лист відправив ти сам. І не тільки тому, що на конверті акуратний дорослий почерк. Підлітки не грають в брудну геополітику, це доля тих, хто підписує за них конверти", - додав він.
"Тож я дуже бажаю тобі вирости і жити в мирі. Захочеш - приїхати в Росію, захочеш - залишитися в українському Донецьку. Я ж хочу, щоб ти запам'ятав, як циніки використовували тебе для продовження війни, і ніколи більше не піддавався на це. Будь вірним собі, а не іншим", - пише депутат Держдуми РФ.
"До речі, більшість депутатів Думи не читають листів, які приходять від виборців. Тож передай своїм старшим товаришам, що не варто більше змушувати школярів переписувати чужі слова, це не працює", - закінчив відповідь депутат.
Також він опублікував сам лист восьмикласника:






Нагадаємо, російський доброволець, який приїхав на Донбас із Далекого Сходу, розповів про те, як йому хочеться йти і косити «цих нелюдей уже до кінця».

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?