Суд щодо Савченко відклали, вона оголосила голодування і обматюкала суддів
Категорія
Політика
Дата публікації

Суд щодо Савченко відклали, вона оголосила голодування і обматюкала суддів

Суд щодо Савченко відклали, вона оголосила голодування і обматюкала суддів
Джерело:  online.ua

Суд в Донецьку Ростовської області раптово заявив про відкладення засідання на 9 березня, не давши Надії Савченко сказати останнє слово. Вона заявила про початок сухого голодування.
Про це повідомляє ONLINE.UA.
Незадовго до закінчення засідання Надія Савченко звернулася до сторони обвинувачення: «Ви відмитися хочете? Ви зараз сидите і намагаєтеся показати, що ви хоч в чомусь мали рацію, звинувачуючи мене? Вам ніхто вже навіть в Росії не вірить. Ви облажались по повній, хлопці!».
Після емоційних слів української льотчиці суд відклав розгляд справи на 9 березня, 11.00.
«А останнє слово, яке я у вас просила? Я попереджала, що я оголошую сухе голодування, якщо мені не дадуть сказати останнє слово. Ну ви, б ... .ь, придурки!», - заявила вона.
Нагадаємо, адвокат української льотчиці Надії Савченко Ілля Новіков заявив, що у його підзахисної є алібі на момент злочину, в якому її звинувачують в Росії.
Також повідомлялося, що Савченко виступила проти свого обміну на затриманих на Донбасі російських спецназівців Євгена Єрофєєва і Олександра Александрова і знову пообіцяла почати сухе голодування.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?