Лідер «Азова-Крим» втратив свідомість на суді: опубліковані фото і відео
Категорія
Україна
Дата публікації

Лідер «Азова-Крим» втратив свідомість на суді: опубліковані фото і відео

Лідер «Азова-Крим» втратив свідомість на суді: опубліковані фото і відео

Голова Громадянського корпусу "Азов-Крим" Станіслав Краснов знепритомнів під час судового засідання із обрання йому запобіжного заходу.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook народного депутата Ігоря Мосійчука.
Прокуратура просила суд обрати Краснову запобіжний захід у вигляді взяття під варту з альтернативою у вигляді внесення застави в розмірі 20 млн грн.
Після цього в зал судових засідань увійшли співробітники СБУ та намагалися вручити Краснову нову підозру - в підготовці і здійсненні терористичного акту. В цей час йому стало погано і він втратив свідомість.



Відзначимо, що підозрюваний відчув себе погано після того, як до нього нахилився один з оточуючих його людей і прошепотів щось на вухо.
Після цього до суду викликали бригаду «швидкої допомоги», але ще до приїзду медиків Краснова відвезли в лікарню на іншому автомобілі.


Нагадаємо, як повідомляв ONLINE.UA, Краснов був затриманий в ніч на 28 лютого за підозрою в шпигунстві на користь Росії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?