Через 5 днів в Україні можуть зупинитися поїзди
Категорія
Україна
Дата публікації

Через 5 днів в Україні можуть зупинитися поїзди

Через 5 днів в Україні можуть зупинитися поїзди
Джерело:  Укрзалізниця

Антимонопольний комітет України призупинив постачання палива для поїздів, якого зараз в запасі залишилося тільки на 5 діб. У зв'язку з цим в Україні можуть виникнути проблеми з рухом на залізниці.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу

Укрзалізниці

.


Щоб не допустити перебоїв у курсуванні поїздів і обійти загрозу повного вичерпання запасів дизпалива філія «Центр забезпечення виробництва» ПАТ «Укрзалізниця» в своєму листі просить АМКУ розглянути скарги учасників торгів вже 4 березня.


Зволікання з винесенням рішення по закупівлі дизпалива може завдати нищівного удару не тільки залізничній галузі, а й у цілому економіці країни, адже залізницею перевозиться близько 80% вантажів в державі. Зараз галузь змушена працювати в режимі очікування рішення АМКУ.


2 березня з метою недопущення зриву поставок дизельного палива на залізниці України і підприємства залізничної галузі Філія «Центр забезпечення виробництва» надала АМКУ всі роз'яснення стосовно викладених скаржниками зауважень і всю необхідну документацію конкурсних торгів.


ПАТ «Укрзалізниця» стурбоване системними збоями через скарги в АМКУ конкурсів на закупівлю стратегічно важливих для галузі матеріально-технічних ресурсів. У більшості випадків АМКУ максимально відстрочує розгляд скарг учасників торгів - призначає їх на останній день, визначений законодавством України.


Нагадаємо, Росія має потенційну можливість

заарештувати майно ПАТ Укрзалізниця

для погашення $3 млрд боргу президента-утікача України Віктора Януковича.


Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?