МВФ доступно пояснив, чого хоче від української влади
Категорія
Економіка
Дата публікації

МВФ доступно пояснив, чого хоче від української влади

МВФ доступно пояснив, чого хоче від української влади

Міжнародний валютний фонд, який є ключовим кредитором України, відмовився брати участь в переговорному або судовому процесі між Україною і Росією щодо "боргу Януковича" в $3 млрд.
Про це в ході традиційного брифінгу у Вашингтоні сказав глава Департаменту зовнішніх зв'язків МВФ Джеррі Райс, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на УНІАН.
Також представник Фонду хоче внести більше ясності з урядом і коаліцією.
«Ми хотіли б більше ясності - з урядом і коаліцією. Хоча потрібно визнати, що президент Порошенко досить чітко висловлював свою прихильність реформам», - сказав він.
Разом з тим, саме за рішенням Фонду борг в $3 млрд був визнаний офіційним боргом України.
"Ми всі також закликаємо Україну і Росію знайти рішення за борговим питанням. Однак ми підкреслюємо, що МВФ не є учасником дискусій і переговорів", - сказав Райс.
Нагадаємо, прем'єр-міністр Арсеній Яценюк розповів, як можна спростити процес конфіскації заарештованих $1,5 млрд з активів побіжного диктатора Віктора Януковича.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?