Депутат розповів про несподівану пропозицію Саакашвілі Авакову
Категорія
Політика
Дата публікації

Депутат розповів про несподівану пропозицію Саакашвілі Авакову

Депутат розповів про несподівану пропозицію Саакашвілі Авакову
Джерело:  LB.ua

Народний депутат від БПП Мустафа Найєм заявив, що  губернатор Одеської області Міхеїл Саакашвілі  пропонував міністру внутрішніх справ Арсену Авакову зайняти посаду прем'єр-міністра, а самому стати першим віце-прем'єром.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  Лівий берег.
Першим про пропозицію Саакашвілі розповів сам Аваков в інтерв'ю одному з українських видань. Він повідомив, що за кілька днів до конфлікту на раді реформ глава Одеської ОДА запропонував йому: "Давай домовлятися. Давай ти будеш прем'єром, а я - першим віце-прем'єром".
"Розмова була, мені здається, приблизно в такому ключі: Арсен Аваков дійсно є одним з лідерів Народного фронту. Михайло - людина, що щиро грає, він може прийти і просто в лоб сказати: "Арсен, давай вже! Є варіант". Я думаю, розмова була саме такою. Але я не був свідком. Розмова була, це правда", - зазначив Найєм.
За словами нардепа,  конфлікт Саакашвілі з Аваковим  був "величезною помилкою", і якби не він, губернатор Одеси міг стати обраним прем'єр-міністром.
"У мене є чітка переконаність, знаючи всю передісторію цих відносин, що якби не цей конфлікт, у Міші зараз була б можливість бути обраним прем'єр-міністром, в тому числі голосами Народного фронту. Я в цьому анітрохи не сумніваюся", - сказав Найєм.
Раніше глава МВС Арсен  Аваков розповів про реальні відносини  з губернатором Одеської області Міхеїлом Саакашвілі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?