ЄС виніс офіційне рішення щодо санкцій проти Януковича і компанії
Категорія
Економіка
Дата публікації

ЄС виніс офіційне рішення щодо санкцій проти Януковича і компанії

ЄС виніс офіційне рішення щодо санкцій проти Януковича і компанії

У п'ятницю, 4 березня,  Рада ЄС продовжила ще на рік санкції  щодо екс-президента-втiкача Віктора Януковича і його соратникiв. 15
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  Українську правду.
Обмежувальні заходи продовжені щодо осіб, які "відповідальні за незаконне привласнення українських державних коштів або зловживали своїм службовим становищем, що призвело до втрати державних коштів". Відомо, що екс-міністр охорони здоров'я Раїса Богатирьова виключена зі списку осіб, які підпадають під дію санкцій.
Рішення про продовження санкцій вступить в силу з дня публікації в Офіційному журналі ЄС 5 березня 2016 року. У Раді ЄС нагадують, що санкції проти Януковича і його соратників були введені в березні 2014 року і продовжені в березні 2015 року.

Нагадаємо, в Генпрокуратурі раніше спростували новину про те, що суд ЄС зняв санкції з Миколи Азарова і його сина, з Сергія Клюєва, Арбузова і Ставицького. Представник ГПУ підкреслив, що навесні 2015 року ЄС наклав нові санкції тривалістю до березня 2016 року, які ніхто не скасовував.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?