В ЄС відкрили секрет - по безвізовим законам з Україною домовилися
Категорія
Політика
Дата публікації

В ЄС відкрили секрет - по безвізовим законам з Україною домовилися

В ЄС відкрили секрет - по безвізовим законам з Україною домовилися
Джерело:  Hromadske


Прес-аташе Представництва ЄС в Україні Давид Стулік повідомив, що представники Євросоюзу разом з українськими політиками досягли компромісу щодо прийняття  законів, необхідних для запровадження безвізового режиму між Україною та ЄС.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на

hromadske.tv

.


«Я можу розкрити маленький секрет, що наші юристи, наші експерти розробили на цьому тижні з українськими колегами компромісні рішення цих спірних питань електронного декларування, щодо списку близьких родичів, по базі, від якої повинні будуть чиновники давати ці декларації. Так що цей компроміс є більш-менш готовий, побачимо що буде в парламенті», - зазначив Стулік.


Представник ЄС наголосив, що Євросоюз також назвав конкретні умови, які необхідні для лібералізації відносин з Україною.


«Наші експерти сказали, які умови та параметри цього рішення або закону будуть нас влаштовувати, і коли ми зможемо їх вважати виконаними», - сказав Стулік.


Нагадаємо, 2 березня доповідач Європарламенту по Грузії Андрес Мамикінс заявив, що

питання лібералізації візового режиму

 для Грузії в Європейському Союзі буде розглядатися окремо від України.


Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?