У мережі показали, як бреше ватажок ДНР: опубліковано відео
Категорія
Політика
Дата публікації

У мережі показали, як бреше ватажок ДНР: опубліковано відео

У мережі показали, як бреше ватажок ДНР: опубліковано відео
Джерело:  Новини Донбасу

Ватажок так званої ДНР Олександр Захарченко  заявив про те, що українські військовослужбовці нібито перекрили виїзд з Авдіївки і Красногоровки.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  Новини Донбасу.


"Місто Авдіївка вже як п'ять діб є закритим, виїзд з міста заборонений. Таким самим містом є і Красногорівка", - заявив Захарченко на прес-конференції.


У той же час керівник ВГА Мар'їнського району Володимир Мороз розповів про те, що ситуація в названих містах не відповідає словам Захарченко. Це також підтвердили користувачі соцмереж.


"Всі дороги у нас відкриті. У вівторок в Красногорівці відкрили окрему лінію електроподачі на віддалі від лінії фронту, куди не долітають міни. Місто живе нормальним життям, є вода, продукти", - розповів Володимир Мороз.


"Я не буду коментувати фейки наших ворогів. Те, що стосується життя міста, то все тече в звичайному ритмі", - додав секретар Авдіївської міської ради Артем Сабадаш.



Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  Захарченко робив заяву про те, що на підконтрольній українському уряду території України відбувається масовий геноцид населення, в той час як на окупованому Донбасі все спокійно.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?