Глава ДФС обурив віце-спікера Ради букетом квітів: опубліковано фото
Категорія
Україна
Дата публікації

Глава ДФС обурив віце-спікера Ради букетом квітів: опубліковано фото

Глава ДФС обурив віце-спікера Ради букетом квітів: опубліковано фото
Джерело:  online.ua

Віце спікеру Верховної Ради України Оксані Сироїд глава Державної фіскальної служби Роман Насіров зробив подарунок до свята восьмого березня, через що вона згадала про закон "Про запобігання корупції".


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook Оксани Сироїд.


"Я дуже сподіваюся, що голова Державної фіскальної служби просто не обізнаний про те, яким чином від його імені вітають жінок з 8-м березня. Цю радянську практику «подарунків» потрібно викорінювати в першу чергу зі свідомості держслужбовців може навіть з підсвідомості, тому що мені невідомо, де саме народжується ідея робити презенти вартістю понад 3000 грн", - написала Сироїд.


Також вона додала, що, згідно із законом, повинна здати подарунок на зберігання представнику Апарату Верховної Ради, і вже підготувала акт у цій справі.


У коментарі до повідомлення Оксани Сироїд Роман Насіров написав, що не думав, що його привітання може образити її, і що має право вітати жінок, які йому подобаються, і яких він поважає.


"Якщо поздоровлення вам не до душі, ви маєте право розпорядитися ним за власним бажанням. До речі, це вітання від мене особисто, а також листівку я підписував власноруч - не як голова ДФС, а як чоловік Роман Насіров", - додав глава ДФС.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  в Керчі група дівчат зробила невдалий привітання з Днем захисника Вітчизни.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?