Саакашвілі жорстко відреагував на сюжет каналу Коломойського і опублікував відео
Категорія
Політика
Дата публікації

Саакашвілі жорстко відреагував на сюжет каналу Коломойського і опублікував відео

Саакашвілі жорстко відреагував на сюжет каналу Коломойського і опублікував відео
Джерело:  online.ua

Голова Одеської обласної адміністрації Михайло Саакашвілі

 прокоментував сюжет каналу 1 + 1 (який належить Ігорю Коломойському - ONLINE.UA), в якому розповідається про його заможне життя.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook Михайла Саакашвілі.


"Друзі, ми явно йдемо правильним шляхом і це підтверджується тим, що олігархічні говномети нарощують по мені безладний вогонь. У новому шедеврі плюсів народу повідомили, що я, виявляється, живу в резиденції губернатора в Одесі, де до мене жили майже всі глави адміністрації, крім тих, у яких були більш комфортні умови проживання і навіть іноді роз'їжджаю на Toyota Rav 4", - написав глава Одеської ОДА.


"Більш того, заводила дуету «Беня-Сеня» Коломойський, як мені повідомили, платить в Грузії по $500 кожному, хто погодиться безкоштовно покататися на його літаках в Одесу, де олігарх з хворою уявою вже запланував акцію «незадоволених грузин». В Одесі ж міжнародний шахрай і за сумісництвом член президентської фракції Ради який Голубов витрачає сотні тисяч (підозрюю, що не своїх доларів) на збір підписів проти мене", - додає політик.


"У цьому потрібно бачити і позитивну сторону, активність олігархів хоча б частково стимулює туризм і дає заробити бабусям, яким звичайно ж не вистачає копійчаної пенсії, на зборі підписів. Так що те, що олігархи відчули загрозу і розщедрилися, це можна сказати внесок Руху за очистку в економіку країни", - заявляє Михайло Саакашвілі.


##### VIDEO_860791 #####


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  Михайло Саакашвілі розлютився через підвищення свого окладу, обіцяв скасувати постанову і знайти тих, хто його прийняв.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?