Президента Туркменістану обурили неправдиві прогнози погоди
Категорія
Світ
Дата публікації

Президента Туркменістану обурили неправдиві прогнози погоди

Президента Туркменістану обурили неправдиві прогнози погоди

Президент Туркменістану  Гурбангули Бердимухамедов  звільнив з посади голови Національного комітету з гідрометеорології Батира Халлиева через те, що він надавав йому невірні прогнози погоди.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  Білоруський партизан.


"Ми з метою вдосконалення роботи Національного комітету з гідрометеорології побудували для цього відомства сучасне адміністративне приміщення. Ми надали комітету фінансову допомогу, закупили у великій кількості необхідне обладнання, і Халлиев дав слово, що після цього прогнози погоди будуть точними. Однак, незважаючи на це, останнім часом, невірних прогнозів погоди, навпаки, стало більше", - прокоментував своє рішення Бердимухамедов.


Президент Туркменістану заявив про те, що неправильні й неточні прогнози погоди доставляють незручності людям, чинять негативний вплив на проведення сільськогосподарських робіт, роботу транспортної системи, не дають організувати культурно-масові заходи.


Новим главою Національного комітету з гідрометеорології при уряді Туркменістану став Бегенч Міміно.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  президент Туркменістану заявляв про свою готовність збільшити постачання палива в Україну.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?