У Києві зі стріляниною напали на посольство Росії: опубліковано відео
Категорія
Україна
Дата публікації

У Києві зі стріляниною напали на посольство Росії: опубліковано відео

У Києві зі стріляниною напали на посольство Росії: опубліковано відео
Джерело:  online.ua

У мережі з'явилося відео нападу на  посольство Росії  в Києві.


Про це пише колишній боєць АТО і активіст Євген Карась на своїй сторінці в Facebook, повідомляє ONLINE.UA.


"У ніч на шосте березня стався напад невідомих патріотів на посольство РФ на Повітрофлотському проспекті в Києві", - пише Карась.


"Судячи з відео, події відбуваються на задньому дворі посольства з боку вулиці Сурикова. Там припарковані посольські автомобілі. Активісти на відео закидали піротехнікою і фаєрами посольство, а також пошкодили автомобілі, якими користуються поплічники РФ. Судячи з відео, не обійшлося без невеликої стрілянини. охорона перенервувала", - додав він.


"Воно й справді варто охорони ворожої резидентури переживати, поки в полоні Надія Савченко та українські політв'язні", - написав Євген.


Як повідомив Євген, відео скинули на електронну пошту.



Нагадаємо, адвокат Надії Савченко Ілля Новіков розповів, що президенту Росії Володимиру Путіну «дісталася абсолютно залізна, абсолютно незламна людина», і мабуть  у нього «скінчився запас удачі».

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?