На Донбасі загинули двоє українських військових: карта АТО
Категорія
Україна
Дата публікації

На Донбасі загинули двоє українських військових: карта АТО

На Донбасі загинули двоє українських військових: карта АТО
Джерело:  mediarnbo.org

Ситуація на тимчасово  окупованій території Донбасу  залишається напруженою: за минулу добу загинуло двоє українських військовослужбовців.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на інформаційно-аналітичний центр РНБО України.


У напрямку до Луганська в Попаснянському районі проросійські бойовики 5 разів порушували режим тиші із застосуванням мінометів 82 мм калібру.


У напрямку до Донецька загострилася обстановка на півдні і сході від Авдіївки: по військовослужбовцях ВСУ було випущено більше 60 мін, йшов обстріл з САУ "Гвоздика" 122 мм калібру. Також мінометні обстріли і збройні провокації були зафіксовані в Зайцеве, майорських, Світлодарськ дузі і біля аеропорту в Донецьку.


У напрямку до Маріуполя, ворожі снайпери вели обстріл КПВВ на автодорозі Донецьк-Запоріжжя біля Мар'їнки, через що довелося тимчасово призупинити пропуск, а також в Старогнатівці.


Карта зони АТО станом на 6 березня 2016:



Як повідомляв ONLINE.UA, в розвідці повідомили  імена кількох російських військових, які загинули під час виходу з диверсійно-розвідувальною групою.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?