Не принижуйте Росію і будьте чоловіком: з'явилося гучне звернення до Путіна
Категорія
Світ
Дата публікації

Не принижуйте Росію і будьте чоловіком: з'явилося гучне звернення до Путіна

Не принижуйте Росію і будьте чоловіком: з'явилося гучне звернення до Путіна
Джерело:  newtimes.ru

Відома діячка російського телебачення, продюсер і журналіст Ірена Лєснєвська звернулася до  президента Росії Володимира Путіна  із закликом бути чоловіком щодо справи незаконно утримуваної в Росії української льотчиці і нардепа Надії Савченко.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на The New times. де було опубліковано звернення.


"Пане Президенте! Звертаюся до Вас напередодні міжнародного жіночого дня як громадянка Росії і просто як жінка. На очах усього світу, в російській в'язниці, оголосивши сухе голодування, вмирає відважна жінка Надія Савченко!", - Почала звернення Ірена.


Далі Лєснєвська попросила звільнити Надію словами: "Я прошу, я кличу до чогось людського, християнського, чоловічого, врешті-решт, в Вас, щоб зупинити це свавілля і негайно обміняти Надію на російських військовополонених або амністувати своїм указом!"


"Не принижуйте Росію, її чоловіків, її офіцерів, у яких ще залишилися уявлення про честь! І навіть якщо Ви вважаєте українського офіцера, що захищає суверенітет своєї країни, ворогом - поважайте ворога! Я теж вважаю Вас своїм ідейним ворогом, але дозвольте хоча б вважати Президента моєї країни - чоловіком!", - заявила Ірена Лєснєвська.


Як повідомляв ONLINE.UA, в декількох містах України 6 березня пройшли акції на підтримку Надії Савченко.  У Києві активісти перейшли від Майдану Незалежності до посольства Росії і закидали його тухлими яйцями.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?