У ДНР назвали свого тіньового керівника
Категорія
Україна
Дата публікації

У ДНР назвали свого тіньового керівника

У ДНР назвали свого тіньового керівника
Джерело:  aleksandr-skif.livejournal.com

Тіньовим керівником бойовиків в ДНР є ставленик  Рината Ахметова  Максим Лещенко.


Про це написав у своєму livejournal командир терористичного батальйону "Схід" Олександр Ходаковський, повідомляє ONLINE.UA.


"Сьогодні джерело, близьке до оточення Захарченко, поділилося, що Лещенко, ніби як голова апарату глави Республіки, а насправді, вже тіньовий голова самої Республіки, саботує все, що пов'язано з законами про військо, в якому вигляді ні подавалися б проекти" , - написав Ходаковський.


За його словами, джерело лише скрушно каже: "Ці Рінатовські ставленики заполонили вже все. Леща ненавидить все оточення Захара, але Москва не дає його прибрати - там з Ринатом своє кіно".


Ходаковський висловився про те, що необхідно розібратися зі ставлениками Ахметова, інакше ватажок ДНР Олександр Захарченко перетвориться в парадну вивіску, адже "будь-який глава адміністрації не виконає жодної вказівки Захарченко, поки не проконсультується з Лещенко".


"Боєць підрозділу, який охороняє Лещенко та його будинок, показав, де цей фрукт влаштувався: величезний особняк в центрі міста, купа охорони. Про себе коханого подбав, гусак серлівий, а на матерів і вдів наплював", - розповів глава "Сходу".


Як пояснив Ходаковський, він бачив. як на зірваних виборах в жовтні Лещенко хотіли просунути до влади: "Уж я то знаю, як людина Ахметова - ми з Лещенко на одних інструктажах у Ріната сиділи".


"Потім змінили тактику: заховали його в тінь, і почали підминати під нього всю владу. Якщо Захарченко не забере його - значить він і в "темі", і в "доле". Шкода буде переконатися в цьому. Будь-які слабкості можна виправдати, але не зраду", - додав Ходаковський.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  Олександр Ходаковський розповідав про своє вбивство.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?