Україні дали поради щодо повернення Криму
Категорія
Україна
Дата публікації

Україні дали поради щодо повернення Криму

Україні дали поради щодо повернення Криму
Джерело:  apostrophe.ua

Російський депутат Ілля Пономарьов виступив із заявою про те, що дії України стосовно  Криму і Донбасу, - беззубі, і влада повинна докласти більше зусиль для повернення окупованих територій.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  Апостроф.


"На мою думку, Києву не можна розривати питання Донбасу і Криму. Тому що інакше факт анексії стане де-факто визнаним. Це перше. А друге - Україна не зробила юридичних кроків, які необхідні для того, щоб закликати до активних дій учасників Будапештського меморандуму" , - розповів Пономарьов.


Також він додав, що на місці української влади подав би до міжнародного суду на країни-гаранти незалежності і суверенітету України і вимагати виконання зобов'язань.


"Це не буде недружнім кроком - самим керівникам цих країн буде простіше, якщо невиконання цих зобов'язань буде визнано в судовому порядку", - пояснив депутат.


"Тоді у Сполучених Штатів і Великобританії виникнуть правові підстави для того, щоб здійснювати практичні кроки. Тому що на даний момент все знаходиться в площині дипломатії, а в дипломатії можна "копати звідси і до обіду", без жодних наслідків", - додав Ілля Пономарьов .


Нагадаємо, що Ілля Пономарьов є єдиним депутатом Держдуми, який голосував проти анексії Криму.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Пономарьов розповідав про те, що  президент Росії Володимир Путін не проти повернути Україні окуповані території, просто йому вигідні Мінські угоди.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?