У Грузії виступили за звільнення Савченко: опубліковано відео
Категорія
Україна
Дата публікації

У Грузії виступили за звільнення Савченко: опубліковано відео

У Грузії виступили за звільнення Савченко: опубліковано відео
Джерело:  online.ua

У Тбілісі на акції в підтримку звільнення української льотчиці, нардепа  Надії Савченко  люди влаштували п'ятикілометровий живий ланцюг.

Про це написав народний депутат Мустафа Найєм на своїй сторінці в Facebook, повідомляє ONLINE.UA.

"Володимиру Володимировичу таки вдалося втілити в життя старий радянський лозунг про дружбу народів. Правда, українського і грузинського. Живий ланцюг довжиною сім кілометрів - від колишнього посольства Російської Федерації в Тбілісі до Будинку уряду Грузії на підтримку міжнародної акції # FreeSavchenko і ​​- заодно - проти підписання кабальної угоди уряду Грузії з Газпромом # NoGazprom. Вийшло дуже красиво і душевно!", - зазначив нардеп.

Відео: ერთიანი ნაციონალური მოძრაობა

За кілька годин запис з відео набрав більше тисячі лайків.

У коментарях до відео люди висловлюють грузинам слова подяки за підтримку Савченко.

Нагадаємо, російський військовий журналіст Аркадій Бабченко  назвав президента Росії Володимира Путіна ідіотом  через справу незаконно утримуваної в РФ української льотчиці Надії Савченко.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?