Путінський пропагандист висловився про няню-вбивці з Москви: з'явилося відео
Категорія
Світ
Дата публікації

Путінський пропагандист висловився про няню-вбивці з Москви: з'явилося відео

Путінський пропагандист висловився про няню-вбивці з Москви: з'явилося відео
Джерело:  online.ua

Один з головних пропагандистів президента Росії Володимира Путіна, кремлівський журналіст Дмитро Кисельов розповів, що  інцидент з вбивством 4-річної дівчинки нянею, - трагічний збіг випадкових обставин, і закликав "не піаритися" на трагедії.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео Вести недели.


"Реальність - в тому, що цю історію не пояснюють прив'язки ні до національності, ні до Аллаха, ні навіть до психіатричного діагнозу. Переважна більшість убивств адже у нас відбувається російськими, людьми невоцерковленими і психічно здоровими", - пояснив Кисельов.


"А якщо так, то я особисто розумію редакторів новин великих телеканалів, які вважали за краще не ставити в свої випуски репортаж про чергове жорстоке вбивство дитини", - також вважає пропагандист.


На думку Кисельова, якби в новинах повідомляли про кожному подібному випадку (багато росЗМІ спочатку замовчували трагедію), то склалося б враження: "що для нас це - норма життя, що зовсім не так".


"Жорстокі злочини відбуваються в будь-якій країні світу - від Китаю і США, до Японії і Великобританії. Але всюди до новин такого роду підходять вкрай обережно, вже точно не перевантажуючи ними загальнонаціональний ефір. Чи правомірно це і для Росії", - додав Кисельов.



Як повідомляв ONLINE.UA,  ФСБ не вважає шизофренію головною причиною скоєння вбивства нянею  і розслідує версію її причетності до незаконних угруповань.


Разом з тим, сама няня-вбивця заявляла, що її злочин - помста Володимиру Путіну за бомбардування Сирії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?