Російський опозиціонер не хоче "просто віддавати" Україна Крим
Категорія
Україна
Дата публікації

Російський опозиціонер не хоче "просто віддавати" Україна Крим

Російський опозиціонер не хоче "просто віддавати" Україна Крим
Джерело:  Ехо Москви

Російський опозиціонер Володимир Мілов розповів, як Україні повернути  окупований Росією Крим, і що це не буде просто.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Ехо Москви.


"Те, про що говорять багато російські ліберали - "просто взяти і віддати Крим Україні" - це неможливо, ця ситуація не обнуляється просто так. У сучасному світі немає прецедентів передачі комусь територій без врахування думки населення цих територій. Потрібно запитати думку самих кримчан", - розповів Мілов.


Також опозиціонер розповів, що жителі Криму повинні розуміти, що своїм поспішним рішенням переходу в Росію вони створили купу проблем і головного болю для інших росіян і багатьох іншим.


"Потрібно шукати взаємно прийнятне рішення. Я спілкуюся з багатьма світовими політиками і можу сказати, що вони таке рішення разом з Росією шукати готові - але з відповідальною російською владою, а не нинішньої мафією", - заявив Мілов.


"Що стосується українських політиків - то, повторю, я поки не бачу з їхнього боку якихось конкретних планів і "дорожніх карт", націлених на те, щоб показати кримчанам, що Україна для них - найкращий вибір. Більше того, ми бачимо блокаду і все таке інше. Не думаю, що за це Україна в Криму будуть сильніше любити, і прагнути назад туди", - пояснив опозиціонер.


Як повідомляв ONLINE.UA, лідер опозиційної партії ПАРНАС  Михайло Касьянов обіцяв повернути Крим Україні і завершити війну на Донбасі за один день  в разі приходу до влади.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?