Бойовик Стрєлков різко висловився про Путіна: опубліковано відео
Категорія
Світ
Дата публікації

Бойовик Стрєлков різко висловився про Путіна: опубліковано відео

Бойовик Стрєлков різко висловився про Путіна: опубліковано відео
Джерело:  online.ua

Колишній керівник бойовиків угруповання так званої ДНР  Ігор Гіркін-Стрєлков  розповів про відсутність в президента Росії Володимира Путіна патріотизму.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео-канал uCity.


На питання про те, чи став би Гиркин виконувати накази начальства, якби його взяли на службу, він відповів, що виконав будь-який наказ крім зрадницького.


"Ось якщо наказ буде здати зброю, спустити штани і марширувати, задерши руки в одних подштанниках, то я такий наказ не виконаю. Це зрадницький наказ, - сказав Гиркин. - А у нас таких наказів зараз, на жаль, багато. Маріуполь не беріть. Мінськ укладіть. Окремі райони в складі України. Це ми фактично зрадили частина народу, що боровся за Росію".


"Якщо Путін не просто скаже, що він патріот, а почне це підтверджувати, то всі патріоти знову повернутися під його знамена", - додав бойовик.


"Якщо ти, Володимире Володимировичу, наш підтримаєш, то ми повернемося в твій табір. А якщо ти підеш далі зі своїми друзями-лібералами, то вони тебе з'їдять, а ми навіть перешкодити не зможемо. Ми з тобою, вибач, в прірву з камінчиком не кінемось", - заявив Гиркин.



Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  Ігор Гіркін розповідав про реальний стан справ на окупованому Донбасі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?