Розвідка дізналася про нове вторгнення російських військових і техніки в Україні
Категорія
Україна
Дата публікації

Розвідка дізналася про нове вторгнення російських військових і техніки в Україні

Розвідка дізналася про нове вторгнення російських військових і техніки в Україні
Джерело:  news.liga.net

На територію окупованого Донбасу  російські кадрові офіцери доставили нове озброєння.


Про це заявили в Головному управлінні розвідки Міноборони, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  ЛИГА.net.


"Встановлено чергові факти прибуття з території РФ інженерної техніки, мінно-вибухових речовин і боєприпасів для потреб 1 і 2 АК", - розповіли в розвідці.


Зафіксовано факт прибуття в населеному пункті Ізварине 5 вантажних автомобілів з боєприпасами, які відвантажили на польовому артилерійському складі, розташованому в районі населеного пункту Руське (Куйбишевський район Ростовської обл.).


"Колону супроводжував майор ЗС РФ Зімін Олексій Васильович, який обіймає посаду офіцера служби ракетно-артилерійського озброєння відділу озброєння управління 1 АК", - уточнили в розвідці.


Також озброєння було доставлено і в селище Успенка.


"Колона інженерної техніки (2 одиниці ПЗМ, ГМЗ) і 2 вантажних автомобіля з мінно-вибуховими засобами. Колону супроводжував майор ЗС РФ Олександр Володимирович Ульянов, який обіймає посаду офіцера інженерної служби управління 1 АК" - йдеться в повідомленні.


Як повідомляв ONLINE.UA,  в окупованій Ясинуватої так званої ДНР  павільйони ринку "Господар" розібрали і розпиляли на метал.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?