У ватажка ДНР похвалилися успіхом із молодими свинками: опубліковано відео
Категорія
Україна
Дата публікації

У ватажка ДНР похвалилися успіхом із молодими свинками: опубліковано відео

У ватажка ДНР похвалилися успіхом із молодими свинками: опубліковано відео
Джерело:  online.ua

Донецькі сепаратисти похвалилися успіхами в тваринництві, за що дякують своєму ватажкові О лександрові Захарченку.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "главу" районної адміністрації, члена Громадського руху «Донецька Республіка» Миколу Тарасенка, передає Міністерство інформації ДНР.
"Завдяки Олександру Володимировичу Захарченку ми взяли на сьогоднішній день в район 300 голів свиней. Ми їх брали невеликого віку. Свинки ці вже набрали вагу, і 120 і 140 кілограмів. Відсотків 30-35 цих свинок вже злучені", - розповів Тарасов.
"У нас на сьогоднішній день виходить більше 500 голів молодих свиноматок, уявляєте, яке ми отримаємо потомство?" - хвалиться "глава" райадміністрації.
"У нас було в минулому році 480 голів свиней, в цьому році вже 2 187, думаю що до кінця року на 5 000 вийдемо", - планує він.
Крім свиней, Тарасов розповів про успіхи з коровами.
"У нас на сьогоднішній день вже 95 голів корів є в районі. Я думаю, що до кінця року буде до півтисячі", - поділився він.


Нагадаємо, один із колишніх ватажків ДНР Ігор  Безлер назвав Захарченка тупою істотою.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?