Названо найкращі продукти для сліпучої усмішки
Категорія
Наука та медицина
Дата публікації

Названо найкращі продукти для сліпучої усмішки

Названо найкращі продукти для сліпучої усмішки
Джерело:  Сьогодні

Щоб мати сліпучу посмішку, не обов'язково йти до стоматолога, можна регулярно використовувати продукти, які допоможуть позбутися від нальоту і інших проблем із зубами.
Про це повідомляє ONLINE.UA.
Білосніжна усмішка є мрією багатьох людей. Але дозволити собі постійне апаратне відбілювання, а потім ще й щоденний догляд із застосуванням спеціальних препаратів і максимальних обмежень, наприклад, в напоях, (кава, чорний чай, червоне вино) може не кожен.
Полуниця
Відбілюючий засіб в полуниці складається з яблучної кислоти, яка допомагає видаляти темний пігмент з поверхні зубів.
Насіння і горіхи
Крім своїх корисних властивостей для організму, вони також добре стирають темні плями. Тому для перекусів сміливо купуйте горіхи - так ви надаєте своєму організму подвійну користь.
Цибуля
Прибрати темний наліт з зубів допоможе звичайна цибуля. Серед мінусів - це, звичайно ж, неприємний запах.
Яблука та груші
Вони збагачують організм вітамінами і чудово зміцнюють ясна. У яблуках і грушах міститься досить багато води, яка стимулює вироблення слини. А слина в свою чергу нейтралізує бактерії, знищуючи поганий запах з рота і видаляючи зубний наліт.
Харчова сода
Натуральний скраб для зубів, допоможе позбутися від нальоту і зробити посмішку білосніжною і сяючою. Головне не переборщити, щоб не подряпати емаль.
Селера і морква
Вони сприяють активному виділенню слини, що допомагає прибрати бактерії в порожнині рота і знищити зубний наліт.
Брокколі
Капуста не залишає на зубах кольорових плям і відмінно бореться з нальотом.
Твердий сир
У сирі міститься багато кальцію, що корисно для зміцнення ясен і зубів. При цьому сир не залишає слідів на зубах, його можна без побоювання їсти в будь-якій ситуації, не турбуючись про красу посмішки.
Апельсини
Фрукти містять кислоти, які здатні розчинити темний наліт на зубах.
Вода
Нейтралізувати дію темних пігментів в продуктах на наші зуби допоможе звичайна вода. Головне, щоб вона вона була без газу, тому що газовані напої, навпаки, руйнують емаль зубів.
Молоко і йогурти
У цих продуктах міститься багато кальцію, який зміцнює емаль і зуби, перешкоджаючи поширенню карієсу.
Раніше ONLINE.UA повідомляв про те, що лікарі назвали найшкідливіші продукти для шлунка.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?