Нардеп розповів про страхи Порошенка і Яценюка
Категорія
Політика
Дата публікації

Нардеп розповів про страхи Порошенка і Яценюка

Нардеп розповів про страхи Порошенка і Яценюка
Джерело:  online.ua

Президент України Петро Порошенко і чинний прем'єр-міністр Арсеній Яценюк бояться зміни глави уряду.
Про це народний депутат України Мустафа Найєм розповів у своєму Facebook, повідомляє ONLINE.UA.
"У свідомості більшості учасників переговорів з обох сторін повноваження - це в першу чергу можливість контролювати фінансові потоки, а відповідальність - це небажане, побічне явище, сприймається скоріше як покарання, а не як виклик і можливість щось зробити", - пояснив Мустафа Найєм.
"Тому зараз обидві сторони намагаються знайти якийсь умовний баланс розподілу відповідальності і потоків, в надії, що потім відповідальність вдасться звалити на конкурента. Саме цей розподіл і політичне шулерство вони і називають компромісом", - додав депутат.
На його думку, президент і прем'єр загрожують одне одному зміною керівництва уряду, втратою всіх потоків і відповідальності. "І якщо я правильно все розумію, цей шантаж вони умовно називають урядом Наталії Яресько".
"Я думаю, Наталії Іванівні час уже самій визначитися - залишатися картою в руках цих двох команд або вийти із замкнутого кола і звернутися нарешті до тих, для кого все це робиться - до суспільства, публічно оголосивши свою команду і програму", - додав Найєм.
Як повідомляв ONLINE.UA, як кандидата на пост прем'єр-міністра також розглядають  спікера Верховної Ради України Володимира Гройсмана.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?