Без Росії і Абрамовича: відомі ще два чвертьфіналісти Ліги чемпіонів
Категорія
Спорт
Дата публікації

Без Росії і Абрамовича: відомі ще два чвертьфіналісти Ліги чемпіонів

Без Росії і Абрамовича: відомі ще два чвертьфіналісти Ліги чемпіонів
Джерело:  online.ua

У середу, 9 березня, визначилися ще два чвертьфіналісти Ліги чемпіонів. "Бенфіка" і ПСЖ пройшли "Зеніт" і "Челсі" відповідно.
Про це повідомляє ONLINE.UA.
ПСЖ виграв англійсько-французьке протистояння проти "Челсі". Як і в першому матчі, парижани перемогли з рахунком 2:1.
"Аристократи" спробували забити швидкий гол, але пропустили. На 16-й хвилині Адрієн Рабьо відзначився після відмінної передачі Ібрагімовича. Однак господарі швидко відігралися. Це Дієго Коста майстерно розправився з захисниками і пробив повз голкіпера ПСЖ.
На перерву команди пішли з нічийним рахунком, який залишав хороші шанси команді російського мільярдера Романа Абрамовича.
Але в середині другого тайму Ібрагімович відгукнувся на прострільну передачу ді Марії і вивів парижан у чвертьфінал. У "аристократів" фактично не було шансів на необхідні три м'ячі.



У дуелі "Зеніту" і "Бенфіки" пітерська команда була в такому ж становищі, як і "Челсі". Більше години на табло стадіону "Петровський" залишалися нулі, але на 69-й хвилині Халк зрівняв рахунок за сумою двох зустрічей (три тижні тому "Бенфіка" перемогла 1:0).


Але розвинути успіх господарям не вдалося, а на 85-й хвилині "орли" зусиллями Гайтана зрівняли рахунок в матчі, зробивши завдання росіян архіскладним (2 голи за 5 хвилин). У компенсований час Андерсон Таліска вбив останній цвях в труну "Зеніту". Таким чином, всі російські клуби вилетіли з єврокубків.



Нагадаємо, у вівторок, 8 березня, до чвертьфіналу Ліги чемпіонів вийшли німецький "Вольфсбург" та іспанський "Реал".


Ще чотири чвертьфіналісти визначаться 15 і 16 березня. Київське "Динамо" свій матч з "Манчестер Сіті" зіграє 15 березня. Нагадаємо, в першій грі динамівці програли вдома 1:3.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?