Азаров запропонував Яценюку парі: міняємося місцями на 2 роки
Категорія
Політика
Дата публікації

Азаров запропонував Яценюку парі: міняємося місцями на 2 роки

Азаров запропонував Яценюку парі: міняємося місцями на 2 роки

Зниклий український екс-прем'єр Микола Азаров запропонував нинішньому главі уряду України Арсенію Яценюку помінятися місцями на два роки.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на заяву втікача в Facebook.
«Пропоную парі. Міняємося місцями, ти їдеш куди хочеш. Я займаю твоє місце», - написав Азаров.
Також екс-прем'єр-утікач висловив упевненість в тому, що за два роки зможе провести ряд економічних змін.
«За два роки відновлюю все, що ти зруйнував, збільшую зарплати і пенсії настільки, наскільки ти зменшив, знижую тарифи настільки, наскільки ти збільшив, повертаю країні стабільність, яку ти не зміг забезпечити. Гарантую Україні мир, який ти у неї забрав», - заявив він.
Екс-чиновник пообіцяв зробити «все навпаки тому, що робив ти».
«І пропоную через 2 роки публічно оцінити результат. Упевнений, у виграші буду не тільки я, але і весь народ України. Чи вистачить у тебе сміливості прийняти цей виклик - подивимося. Відповідь за народом України», - резюмував Азаров.
Нагадаємо, як повідомляв ONLINE.UA, раніше в інтерв'ю російським журналістам Азаров обізвав Яценюка «придурком» і звинуватив його в цілій серії економічних прорахунків.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?