Поплатилися за "російську весну": як бойовики ДНР пограбували прихильників сепаратизму
Категорія
Україна
Дата публікації

Поплатилися за "російську весну": як бойовики ДНР пограбували прихильників сепаратизму

Поплатилися за "російську весну": як бойовики ДНР пограбували прихильників сепаратизму
Джерело:  online.ua

Голова Луганської обласної телерадіокомпанії і очевидець "російської весни"Андрій Шаповалов розповів, як склалося життя у поплічників бойовиків.
Про це він розповів в інтерв'ю ONLINE.UA.
"Родіон Мірошник, Олег Акімов успішно працюють на процвітання "республіки". Валерій Голенко - в столиці. Арсен Клінчаєв, після того, як побував в полоні Олега Ляшка, спокійно буває в Києві, смажить шашлики в Гідропарку. З тих, кого я добре знав - багатьох пограбували. Ось Голуб Олександр Іванович, виїхав з окупованої території. Він все втратив, і бізнес, і будинок віджали у нього в Первомайську", - розповів він.
"Павло Фурдуй з Антрацита, один із власників машзаводу - все відібрали, все розграбували. Арсен Клінчаєв створив "Музей помаранчевої революції" в Луганську. Коротше, хто залишив без нагляду майно і поїхав - всі поплатилися. Той же Олександр Кисельов (екс-народний депутат України від СДПУ(о), мільйонер, співвласник Луганського кабельного телебачення - ONLINE.UA) не прийшов на ту сесію", - додав Шаповалов.
"А міг же прийти, і повинен був прийти, вплинути своїм авторитетом на ситуацію. У нього ж скільки офісів, будинків було в центрі - все відібрали. У депутата Юрія Кравченка (виконавчий директор ТОВ "Авангард" - ONLINE.UA) в Алчевську у дворі військовий склад влаштували, тримали гаубицю в гаражі", - закінчив він.
Повний текст інтерв'ю читайте на ONLINE.UA: "Хвалилися валізами грошей від Путіна: хто і як почав війну на Донбасі. 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?