Журналісти розкрили подробиці таємного візиту Коломойського до Києва
Категорія
Політика
Дата публікації

Журналісти розкрили подробиці таємного візиту Коломойського до Києва

Журналісти розкрили подробиці таємного візиту Коломойського до Києва

Журналісти з'ясували подробиці зустрічі президента України Петра Порошенка з бізнесменом Ігорем Коломойським, яка відбулася в Києві 21 лютого 2016 року.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Українську правду.
Так журналісти з'ясували, що обговорення «проблем, що накопичилися» відбулося завдяки одному з керівників парламентської групи "Відродження" Віталію Хомутиннику, який довго домовлявся про цю зустріч.
За словами джерел видання, Порошенко просив Коломойського припинити нападки на нього і його оточення на телеканалах, підконтрольних бізнесменові.
У свою чергу, Коломойський нібито просив припинити кримінальні справи щодо екс-глави "Укртранснафти" Олександра Лазорка і одного зі своїх помічників - Геннадія Корбана.
«З питання Лазорка ще можливий компроміс. Що стосується Корбана, то там він навряд чи можливий. Наскільки мені відомо, президент на зустрічі дав зрозуміти, що з приводу Корбана питання закрите", - заявило джерело журналістів в Адміністрації президента.
Також з'ясувалося, що головним підсумком візиту Коломойського в Україні може стати збереження за Арсенієм Яценюком посади прем'єр-міністра, на противагу главі держави.
За словами джерел, Коломойський пообіцяв Яценюку медійну підтримку в боротьбі за збереження крісла прем'єра.
Нагадаємо, як повідомляв ONLINE.UA, раніше було  опубліковано інше розслідування щодо візиту Коломойського до Києва.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?