Ватажок бойовиків Захарченко випадково підпорядкував свою поліцію ГПУ: опубліковані документи
Категорія
Україна
Дата публікації

Ватажок бойовиків Захарченко випадково підпорядкував свою поліцію ГПУ: опубліковані документи

Ватажок бойовиків Захарченко випадково підпорядкував свою поліцію ГПУ: опубліковані документи
Джерело:  online.ua

У мережі з'явилася «Постанова Ради міністрів ДНР», згідно з якою фінансова поліція сепаратистів підпорядковується Генпрокуратурі України.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сторінку військового журналіста, координатора групи "Інформаційний спротив" і нардепа України Дмитра Тимчука в Facebook.
"Ватажок «ДНР» О.Захарченко підписав «Постанова Ради міністрів ДНР» №1-6, якою визначив функції створеної бойовиками «фінансово-економічної поліції». Визначаючи завдання цієї легалізованої бандструктури, Захарченко зазначив, що в своїй діяльності, крім іншого українського законодавства, вона повинна керуватися Законом України №3529-VI від 16.06.2011 «про внесення змін до деяких законодавчих актів України у зв'язку з ратифікацією Другого додаткового протоколу до Європейської конвенції про взаємну допомогу у кримінальних справах»", - пише Дмитро.
"Мало того, що в «ДНР» раптом почали орієнтуватися на документи ненависної їм Європи і тупо тирити законодавчу базу України в контексті не менше ненависної їм євроінтеграції. Так ще варто поглянути, що саме Захарченко втюхує своїм «фінансовим поліцейським». Закон України №3529 -VI від 16.06.2011 досить короткий, і говорить (http://zakon3.rada.gov.ua/laws/show/3529-17): «органами, на які покладаються повноваження згідно з пунктом 1 статті 15 Конвенції, є Міністерство юстиції України (у справах для на стадії судового слідства) і Генеральна прокуратура України (у справах для на стадії досудового слідства)»", - додав він.




Нагадаємо,  бойовики ДНР вирішили закрити два останніх працюючих цехи Донецького металургійного заводу, з якого починалося місто.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?