ГПУ взялася за одного з екс-міністрів оборони
Категорія
Україна
Дата публікації

ГПУ взялася за одного з екс-міністрів оборони

ГПУ взялася за одного з екс-міністрів оборони
Джерело:  online.ua

Головна військова прокуратура Генеральної прокуратури склала повідомлення про підозру колишньому міністру оборони України Михайлові Єжелю за неналежне виконання службових обов'язків.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу ГПУ.
Відзначається, що недбалість мала місце при узгодженні в 2011 році переліку військового майна Збройних Сил України, що підлягає відчуженню.
Надалі це призвело до неправомірного відчуження двох важких стратегічних бомбардувальників ТУ-95МС суб'єкту підприємництва, що спричинило тяжкі наслідки у вигляді матеріальних збитків державі в особливо великому розмірі на суму понад 24 млн гривень.
Під час досудового розслідування встановлено місцезнаходження повітряних суден і їх комплектуючих, на них накладено арешт, чим попереджена подальша реалізація літаків і їх комплектуючих в Російську Федерацію.
Нагадаємо, Порошенко звільнив Михайла Єжеля з посади посла України в Білорусі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?