У Росії розкрили методи, якими Захід воює з "товаришем" Путіним
Категорія
Світ
Дата публікації

У Росії розкрили методи, якими Захід воює з "товаришем" Путіним

У Росії розкрили методи, якими Захід воює з "товаришем" Путіним

Президент РФ Володимир Путін

до сих пір не зрозумів, що Захід протистоїть йому не грубою силою і ракетами, а допінг-скандалами і «тупими травмами» на тілі головного пропагандиста Росії.



Таку думку висловив відомий російський блогер Аркадій Бабченко, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на його Facebook.
«Ну я ж казав, що будуть мочити по всіх фронтах. Починаючи від мілдроната (допінг-препарат, знайдений в крові багатьох російських спортсменів - Ред.), і закінчуючи тупими травмами Лесіна», - підкреслив він.
Також блогер упевнений, що «при цьому абсолютно не важливо, чи мають травми Лесіна хоч якесь відношення до Росії. Новий це Троцький (Лев Троцький був жорстоко вбитий агентом НКВД за завданням Сталіна - Ред.), або якась банальна битовуха. Важливо, що його смерть буде асоційована тільки з Путіним і ні з ким іншим, окрім Путіна».
«Важливо, що втрачено статус, при якому ці відомості - розуміючи цей аспект їх значимості - могли бути оприлюднені. Статус, при якому такі ось звинувачення, побічно - ні, ні, ні на що не натякаючи, боронь боже! - Але кивком голови весь світ відправляє в твою сторону. Навіть якщо вони і були. А вже тим більше - якщо їх не було. А вже тим більше, якщо він навіть і живий, як свідчить одна з конспірології», - заявив Бабченко.
Журналіст запропонував Путіну: «а далі - відмивайся сам, як знаєш. Як вмієш. На що мізків вистачить».
«Товариш думав, що в сучасному світі воюють "Іскандери"... Ні, товариш. У сучасному світі воюють допінговими скандалами. І "тупими травмами" померлого на Дюпон-Серкл Лесіна. Мої вітання», - резюмував він.
Нагадаємо, як повідомляв ONLINE.UA, раніше американські фахівці знайшли на тілі екс-міністра друку РФ Михайла  Лесіна, померлого в США, «тупі травми голови», які і стали причиною його смерті.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?