У Росії піддали цензурі диснеївський ролик про жінок: опубліковано відео
Категорія
Світ
Дата публікації

У Росії піддали цензурі диснеївський ролик про жінок: опубліковано відео

У Росії піддали цензурі диснеївський ролик про жінок: опубліковано відео
Джерело:  online.ua

Дитячий телеканал Disney до Міжнародного жіночого дня випустив мотиваційний відеоролик для дівчаток. У Росії ролик піддався цензурі.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook Наталії Безпалої.
Сенс відеоролика в тому, щоб показати дівчаткам, що вони здатні стати всім, ким захочуть, як і принцеси мультфільмів Disney могли домагатися неможливого.
Але справа в тому, що при порівнянні американської та російської версій відеоролика помітно, що з версії для росіян вирізали кадри про те, що дівчатка можуть стати політиками, космонавтами і активістами.
"... Мені російський ролик дуже подобався ... поки я не порівняла його з оригіналом. Виявилося, що російське відділення дисней випилило звідти частину про те, що дівчатка можуть вирости і стати політиками, громадськими активістами або космонавтами. Зрозуміло, що в головному офісі діснея про цей монтаж знають, але мені цікаво, як російські представники компанії пояснили внутрішню цензуру американцям (політичні мотиви? російські споживачі не зрозуміють? що?). Коротше, Лукас (Джордж Лукас, один з найбагатших режисерів світу, - ONLINE. UA) мав рацію, коли назвав дисней білими рабовласниками - є контент для метрополій, а є контент для колоній. Дуже раціонально", - заявила Беспала.
Оригінальна версія відеоролика:


Версія для росіян:


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше українські військовослужбовці вражаюче  привітали жінок із 8 березня.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?