Facebook покарав російську поетесу за пост про Савченко
Категорія
Світ
Дата публікації

Facebook покарав російську поетесу за пост про Савченко

Facebook покарав російську поетесу за пост про Савченко
Джерело:  NEWSru.com

Російської поетесі Юнні Моріц обмежили доступ до активності в соцмережі Facebook через пост проти української льотчиці і нардепа  Надії Савченко.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на NEWSru.com.


"Убиті не можуть оголосити голодування" - моє маленьке есе на тему суду над Савченко, воно було на моїй стрічці ФБ менше доби, але прийшло багато читачів, було 2000 лайків і більше 300 перепис, безліч коментарів - однозначно на підтримку права росіян не бути вбитими Савченко, "яка виконувала свій військовий обов'язок". Однак через 10 годин ця публікація зникла з моєї стрічки ФБ! .. Разом з усіма "лайками" і коментарями. А мій вихід на ФБ перекритий наглухо, без жодних пояснень, з якої саме причини! ", - Розповіла поетеса на своєму сайті.


Моріц пов'язала блокування активності аккаунта з "русофобськими репресіями" від адміністрації Facebook. На її думку, соцмережа є одним з двигунів інформаційної війни з боку Савченко та її покровителів.


"Невже дирекція ФБ сподівається таким чином заарештувати голос російського поета, лауреата премії А. Сахарова" За честь і гідність письменника "?", - Запитує поетеса.


Юнна Моріц написала вірш про те, що сталося, в якому є такі рядки:


Чи не загрожує мені смуток і нудьга,

Мене блокує дирекція Фейсбук,

Їй здається, що можна сокирою

Відрубати те, що мною написано пером!


Відзначимо, Юнна Моріц останнім часом написала кілька віршів, що прославляють сепаратистів і російських окупантів в Україні.


Нагадаємо, як раніше повідомляв ONLINE.UA, російський поет Андрій Орлов, відомий під псевдонімом Орлуша, написав до Міжнародного жіночого дня  вірші для Надії Савченко.


Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?