Відомий глянець звинуватили в спробі попіаритися на Савченко
Категорія
Україна
Дата публікації

Відомий глянець звинуватили в спробі попіаритися на Савченко

Відомий глянець звинуватили в спробі попіаритися на Савченко
Джерело:  online.ua

Один з відомих журналів опублікував колаж з українською льотчицею і народним депутатом  Надією Савченко, який в мережі назвали "погонею за трафіком".


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сторінку Greg Davis в Facebook.


"L'Officiel Ukraine в гонитві зірвати трафік на Наді Савченко прикрутили її голову до тіла Лінди Євангелісти. Що цікаво шеф-редактор видання Даша Зарівна визнала, що вони зробили х**ню. Але щиро не зрозуміла, що вони її зробили, а навіть здивувалася, коли їй натикали", - пише користувач Facebook.


"До речі фото і продовжує висіти в Інста і його ніхто не чіпає. Ось таке лукавство, коли реально глумлять над Савченко - всі мовчать", - додав він.


Сама шеф-редактор видання прокоментувала такий вчинок.




Інші користувачі також обурені ситуацією.


"Так буває, коли фешн лізе в політику. "Тюю, ми просто прикрутили голову Савченко до тіла Лінди Євангелісти. А в чому проблема?"" - пише Катерина Рошук.



"Вони просто вирішили попіаритися на її імені. Зараз будь-який медійних продукт з її ім'ям/фото як гарячі пиріжки. Але настільки тупим чином .... ну це ж глянець, що з них взяти", - написав Dmitry Pindyura.



Нагадаємо, кремлівські стратеги по відношенню до української льотчиці і народному депутату Надії Савченко  повторили помилку лівійського диктатора Муаммара Каддафі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?