За минулу добу бойовики 71 раз обстріляли позиції сил АТО
Категорія
Україна
Дата публікації

За минулу добу бойовики 71 раз обстріляли позиції сил АТО

За минулу добу бойовики 71 раз обстріляли позиції сил АТО
Джерело:  online.ua

За добу російські найманці 71 раз  обстріляли позиції українських підрозділів. Рекордна кількість обстрілів за останні тижні зафіксована на Донецькому напрямку - 62, 8 на Маріупольському і 1 в Луганському.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-центр штабу АТО.

Так, 19 мінометних обстрілів зафіксовано по всій лінії розмежування. Напруженою залишається обстановка в Авдіївці, де російські бойовики крім мінометів і гранатометів для обстрілу позицій використовували двічі танк і знаряддя калібром 122 мм.

З мінометів, гранатометів і стрілецької зброї ворог інтенсивно вів вогонь по опорних пунктах неподалік Зайцевого і Майорська. Тричі зміцнення сил АТО поблизу Луганського російські терористи обстріляли з БМП.

Близько 18 години бойовики з 122 мм артилерійських систем обстріляли позиції в Красногорівці, випустивши при цьому 18 снарядів.

Новоселівку, Новгородське і Троїцьке терористи обстрілювали з гранатометів, кулеметів і стрілецької зброї. З настанням сутінків російські найманці з мінометів, АГС і кулеметів вели вогонь по українським захисникам в Пісках і Дослідному.

На Маріупольському напрямку російські найманці вели вогонь по укріпленнях сил АТО поблизу Гнутового з міномета, а з гранатометів і кулеметів поблизу Мар'їнки і Водяного. Неприцільно, в напрямку позицій сил АТО бойовики вели вогонь з мінометів поруч з Талаківкою.

З кулеметів великого калібру ворог вів вогонь по опорному пункту поблизу Новозванівки на Луганщині.

Нагадаємо,  терористи застосували проти сил АТО  реактивні системи залпового вогню БМ-21 "Град".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?