Савченко заявила, що не кине голодування
Категорія
Україна
Дата публікації

Савченко заявила, що не кине голодування

Савченко заявила, що не кине голодування
Джерело:  online.ua

Українська льотчиця і народний депутат  Надія Савченко  заявила, що не кине голодування.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сторінку російської журналістки Вікторії Івлєвої в Facebook.


За її словами, стан Савченко стабільний.


"Надя п'є воду. Вага стоїть. Думаємо, що організм, в якому був високий рівень зневоднення, протягом декількох днів набирав рідину. Можна сказати, що відчуває себе нормально для людини, який тримає голодовку", - написала журналістка.


Від медичного огляду та УЗД Савченко відмовляється, температура і тиск, який вимірює тюремний лікар двічі на добу, у неї в нормі. "Коливань тиску немає. Вага вимірюється кожен день вранці. На жодну біль не скаржиться. Про примусове годування не йдеться", - зазначила Череватенко.


Череватенко процитувала слова Савченко: "Я відстежую своє здоров'я. Але нехай всі розуміють, що я не кину голодування, сидіти в цій країні не буду, і жити я тут не буду".


"На половину ліжка у неї були розкладені різнокольорові шнурочки, комплектами по півтора-два десятка, і щось вона з цього, ймовірно, збиралася плести, сказала, що це заняття надовго. В камері, крім телевізора, є ще і холодильник, і навіть вентилятор. Рідкісна камера, одним словом! Прямо майже курорт, якби не грати на вікнах та вічко у двері, і завжди присутній при відвідуванні начальник СІЗО", - зазначила журналістка.


Нагадаємо, в російському СІЗО  відмовилися допустити лікарів до української льотчиці  і народному депутату Надії Савченко.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?