Так виглядає фашизм: блогер виклав відео про російських націоналістів на Донбасі
Категорія
Україна
Дата публікації

Так виглядає фашизм: блогер виклав відео про російських націоналістів на Донбасі

Так виглядає фашизм: блогер виклав відео про російських націоналістів на Донбасі
Джерело:  online.ua

Відомий блогер Денис Казанський опублікував відео про  російських націоналістів  на Донбасі.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на його сторінку в Facebook.

"Знайшов відео, яке відмінно ілюструє нинішні порядки в ОРДЛО. Російські націоналісти ходять по школах і вишукують вчителів, які симпатизують Україні", - пише блогер.

"Учениця однієї зі шкіл Антрацита Луганської області поскаржилася, що вчителі не дають їй носити російську футболку, а також до сих пір викладають історію за бандерівським підручником". Після цього "активісти" заявилися в школу і стали приставати до вчителів зі строгими розпитуваннями і загрозливими претензіями. Бідні перелякані тітки тікають від відеокамер і не знають, що відповісти на пред'явлені звинувачення, тому що чудово розуміють, що можуть відправитися на підвал", - написав він.

"Якщо ви не знали, як виглядає справжній фашизм, то це він і є. У ОРДЛО тепер такі порядки", - додав він.

"Цікаво, на переговорах в Мінську наші переговорники кажуть про факти подібного терору? Це ось є класичний фашизм, між іншим", - резюмував блогер.

Нагадаємо,  після окупації Луганська бойовиками ЛНР  в місті почалися грабежі і мародерство, в якому активно брали участь і "добровольці" з Росії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?