Син художника, який малював Януковича, на смерть збив пенсіонерку
Категорія
Світ
Дата публікації

Син художника, який малював Януковича, на смерть збив пенсіонерку

Син художника, який малював Януковича, на смерть збив пенсіонерку
Джерело:  online.ua

Вчора, 12 березня, в Москві Лука Затравкін, син відомого російського художника  Нікаса Сафронова, збив на смерть пенсіонерку яка переходила дорогу по пішохідному переходу.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ТАСС.

ДТП сталося на Великій Академічній вулиці на півночі Москви. 25-річний Затравкін за кермом BMW X6 скоїв наїзд на жінку, яка переходила дорогу по пішохідному переходу. Вона померла на місці.

"В даний час за фактом смертельного ДТП проводиться перевірка, за результатами якої буде прийнято рішення про порушення або відмову кримінальної справи. Водія, який збив жінку, після опитування і медобстеження, відпустили", - сказало джерело агентства в правоохоронних органах.

У соціальних мережах викликав невдоволення той факт, що російська поліція не стала затримувати винуватця ДТП.

"Поліція не стала затримувати сина Нікаса Сафронова, який на смерть збив пенсіонерку в Москві, після ДТП. Соціально близький", - написав у своєму Twitter користувач Сергій Гур'янов.

"Тільки тому що звичайна пенсіонерка. Була б матусею міністра або депутата - пришили б тероризм, не менш", "Нова Економічесеая Політика (НЕП): чим менше пенсіонерів, тим більше грошей в бюджеті", "Друзям все, іншим закон", " бабка сама винна, нєфіг шастати по Москві", "Прощена неділя - простили, мабуть", - коментують інші користувачі Twitter.


Фото: Ура-інформ

Один з портретів Сафронова, на якому зображений Віктор Янукович, після його втечі був знайдений в Межигір'ї. "Це дивовижний портрет людини, схожого на Януковича роботи найбільшого і самого погано ... відомого в світі російського художника Нікаса Сафронова. По-моєму, ця людина, що чимось нагадує Віктора Федоровича, це просто блискуче!" - описував цю картину український художник Александ Ройтбурд.

Нагадаємо, рада ЄС продовжила ще на рік санкції щодо  побіжного екс-президента Віктора Януковича  і 15 його соратників.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?