Розвідка озвучила нові масштабні втрати бойовиків ДНР
Категорія
Україна
Дата публікації

Розвідка озвучила нові масштабні втрати бойовиків ДНР

Розвідка озвучила нові масштабні втрати бойовиків ДНР
Джерело:  online.ua

У боях  під Авдіївкою Донецької області  загинуло 23 бойовики, ще 34 отримали поранення.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу Головного управління розвідки Міноборони України.


"Противник продовжує активні бойові дії в районі н.п. Авдіївка силами ударної тактичної групи, створеної на базі 11 окремого механізованого полку (Макіївка) з доданими підрозділами 3 (Горлівка) і 100 (Донецьк) окремих мотострілкових бригад, а також окремої артилерійської бригади (Донецьк) 1 АК (Донецьк) ЗС РФ. протягом доби російські окупаційні війська вели інтенсивні обстріли промислової зони і житлових кварталів Авдіївки із застосуванням 122-мм артилерійських систем, танків і 120/82-мм мінометів з районів Крута Балка, Ясинувата, Мінеральне і Яковлівка", - наголошується в повідомленні.


"В результаті бойових зіткнень противник зазнав значних втрат. 12 березня ц. р в міську клінічну лікарню та лікарню № 18 м.Донецька з Авдіївського напрямку доставлено 23 загиблих і 34 поранених", - заявляють в розвідці.


"Зафіксована перекидання з території Росії в район н.п. Ясинувата колони військової техніки для ротації передових підрозділів, які зазнали суттєвих втрат в Авдіївці, і поповнення боєкомплекту: 4 вантажних автомобіля з особовим складом (до 90 осіб), чотири вантажні автомобілі з боєприпасами до танків і 120-мм мінометів, шість од. БМП-2", - розповіли розвідники.


Нагадаємо, під Авдіївкою бійці Збройних сил України  відбили атаку диверсійно-розвідувальної групи бойовиків.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?