У Києві чоловік стріляв з балкона по людям і по поліції: опубліковані фото
Категорія
Україна
Дата публікації

У Києві чоловік стріляв з балкона по людям і по поліції: опубліковані фото

У Києві чоловік стріляв з балкона по людям і по поліції: опубліковані фото
Джерело:  online.ua

Патруль затримав чоловіка, який  стріляв по перехожих  і поліції зі свого балкона. В результаті події ніхто не постраждав.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сторінку Патрульної поліції України в Facebook.


"Свідок розповів патрульним, що йшов по вулиці, коли у нього та інших перехожих почали стріляти. На щастя, ніхто не постраждав. Коли заявник вказав на балкон підозрюваного, той двічі прострілив авто патрульних", - йдеться в повідомленні.


"Правоохоронці постукали в квартиру, з якої стріляли. Господар відкрив сам. У ході поверхневого огляду в будинку знайшли травматичний пістолет ПМР і кулі до нього. На місці працюють слідчі", - додали там.


"Цієї ж ночі патрульні зупинили підозрілого чоловіка в Святошинському районі столиці, що не орієнтувався на місцевості. Під час перевірки документів чоловік раптом кинувся бігти. Поки біг, викинув на землю предмет, схожий на пістолет. Утікача затримали і разом з імовірною зброєю передали слідчим", - також розповіли в поліції.



Нагадаємо, київська патрульна  полиция предупредила украинских военных, яким доводиться чекати поїздів на столичному залізничному вокзалі, про те, що вони стали мішенями для злодіїв-клофелінщиків.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?