З'явилося нове компрометуюче відео з главою вінницької поліції: Аваков просить звільнити його
Категорія
Україна
Дата публікації

З'явилося нове компрометуюче відео з главою вінницької поліції: Аваков просить звільнити його

З'явилося нове компрометуюче відео з главою вінницької поліції: Аваков просить звільнити його
Джерело:  online.ua

Міністр МВС Арсен Аваков просить главу Національної поліції Хатію Деканоїдзе звільнити начальника Вінницької обласної поліції Антона Шевцова.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на його сторінку в Facebook.
"Звернувся до голови Нацполіції Хатіі Деканоїдзе негайно звільнити з посади голову Вінницької обласної поліції Антона Шевцова", - пише він.
Шевцов брав участь у військовому параді в окупованому Севастополі 9 травня 2014 року, який очолив президент Росії Володимир Путін з міністром оборони РФ Сергієм Шойгу.
У сюжеті від 10 травня 2014 року журналісти показали святкування Дня Перемоги в місті після анексії Росією. У той день парад вперше пройшов під прапором держави-окупанта. У сюжеті кореспондент підійшов до Шевцова. У нього на піджаку була прикріплена "георгіївська стрічка", яка стала одним із символів військової агресії РФ проти України. Він з посмішкою заявив, що його діти несуть "прапор перемоги".


Як відомо, в кінці лютого користувачі соцмереж розшукали і виклали спільну фотографію Шевцова з російським боксером і депутатом Миколою Валуєвим, фото на тлі будівлі з російським прапором, а також фотографії його сина на тлі російської окупаційної техніки в Криму.
Сам Шевцов заявив, що готовий пройти тест на поліграфі для того, щоб зняти звинувачення проти нього і його сім'ї в сепаратизмі.
Нагадаємо, Шевцова і його дружину звинувачували в проросійських поглядах. А  Тука закликав гнати главу полиції у Вінницькій області.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?