Деканоїдзе вирішила долю скандального глави поліції Вінницької області
Категорія
Україна
Дата публікації

Деканоїдзе вирішила долю скандального глави поліції Вінницької області

Деканоїдзе вирішила долю скандального глави поліції Вінницької області
Джерело:  Прес-служба МВС

Глава Нацполіції Хатія Деканоїдзе підписала 14 березня указ, яким відсторонила від посади скандального начальника управління Національної поліції у Вінницькій області Антона Шевцова.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу МВС.
"Таке рішення було прийнято главою Нацполіціїв зв'язку з необхідністю проведення перевірки за виявленими обставинами", - йдеться в повідомленні.
Відзначається, що Шевцова викликали в Київ для дачі пояснень та вирішення питання про його подальше перебування на займаній посаді. Також повідомляється, що на цей момент Антон Шевцов ще не пройшов атестацію.
Раніше міністр МВС Арсен Аваков попросив Деканоїдзе звільнити начальника Вінницької обласної поліції, який брав участь у військовому параді в окупованому Севастополі 9 травня 2014 року.
Крім того, в кінці лютого користувачі соцмереж виклали спільну фотографію Шевцова з російським боксером і депутатом Миколою Валуєвим, фото на тлі будівлі з російським прапором, а також фотографії його сина на тлі російської окупаційної техніки в Криму.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?