На Закарпатті влаштували смолоскипну ходу проти сепаратизму: опубліковано відео
Категорія
Україна
Дата публікації

На Закарпатті влаштували смолоскипну ходу проти сепаратизму: опубліковано відео

На Закарпатті влаштували смолоскипну ходу проти сепаратизму: опубліковано відео
Джерело:  YouTube

У неділю, 13 березня, в Ужгороді пройшла факельна хода слави героїв Карпатської України, учасники якого висловили свій протест "угорському сепаратизму в регіоні".
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео з youtube.
"Щоб віддати данину поваги мужнім вартовим карпатських гір, на Закарпаття з'їхалися націоналісти з усієї України. У Марші взяли участь: ГО "Карпатська Січ", "Правий Сектор» та бійці ДУК, ЦК Азов, УБС союз "Побратими", С14, волонтерський корпус батальйону "Айдар" - йдеться у підписі до відео.
Також активісти висловили «свою готовність до протидії прислужникам угорських окупаційних діячів, які і зараз намагаються відірвати Закарпаття від Великої України».
«У той же час представники угорської національності також брали участь у ході та висловили свою підтримку незалежності та суверенітету України", - підкреслили автори ролика.


Нагадаємо, як повідомляв ONLINE.UA, раніше очевидець приходу "російської весни" на Луганщину Андрій Шаповалов розповів, як склалося життя поплічників бойовиків, які виступили проти української влади в 2014 році.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?