Ватажок бойовиків Захарченко порадив екс-регіоналам покаятися
Категорія
Політика
Дата публікації

Ватажок бойовиків Захарченко порадив екс-регіоналам покаятися

Ватажок бойовиків Захарченко порадив екс-регіоналам покаятися

Ватажок так званої ДНР Олександр Захарченко заявив, що призначення Ріната Ахметова і Юрія Бойка на Донбас"не вписується" в Мінський формат.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Українську правду.
"Ця ідея не вписується в Мінський формат. Хоча б тому, що в Комплексі заходів нічого не говориться про центральну владу в наших Республіках - мова там йде тільки про місцеві вибори", - цитує Захарченка "офіційний" сайт бойовиків.
За його словами, на захоплених його угрупованням територіях "реалізовані мрії Майдану" про деолігархізацію.
"Тому пропозиція нам в начальники олігархів - безперспективна. Це що стосується Ріната Ахметова... Це класичний, з підручників, приклад олігархії. Це - не до нас", - зазначив ватажок ДНР.
Захарченко порадив "Опозиційному блоку" і Юрію Бойку "покаятися", якщо вони хочуть повернутися на Донбас.
"Для цієї партії "вхідним квитком" для участі в місцевих виборах на Донбасі є публічне покаяння перед нашими жителями і засудження злочинів київського режиму. Без цього не рекомендую лізти в Донецьк або Луганськ", - сказав Захарченко.
Раніше повідомлялося, що президент України Петро Порошенко запропонував президенту Росії Володимиру Путіну змінити керівництво так званих ЛНР і ДНР на тих, хто влаштував би обидві країни. Нардеп Віктор Медведчук запропонував Порошенкові кандидатури Ріната Ахметова и Юрія Бойка, і вони сподобалися главі держави.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?