Соцмережі вразив сюжет пропагандиста Путіна про вихід з Сирії: опубліковано відео
Категорія
Світ
Дата публікації

Соцмережі вразив сюжет пропагандиста Путіна про вихід з Сирії: опубліковано відео

Соцмережі вразив сюжет пропагандиста Путіна про вихід з Сирії: опубліковано відео

Відомий кремлівський пропагандист Дмитро Кисельов напередодні виведення російських військ з Сирії зробив репортаж з авіабази Хмеймім, в якому розповів «про молодих, чисто вимитих і поголених чоловіків».
Після цього сюжету в мережі з'явилася грандіозна хвиля жартів і їдких коментарів на тему пристрастей самого пропагандиста, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на реакцію соцмереж.
«Льотчики, які виконують тут, в Сирії, бойові завдання, вони втілюють собою потужну, швидку, сучасну, безкорисливу Росію», - почав Кисельов свій репортаж.
Наступними його словами були: «чисто помиті і поголені», військовослужбовці - молоді чоловіки в добротній формі і якісному взутті.


«Тут вони - щоб захищати свої сім'ї і свою країну. Такій державі, як наша, краще це робити на далеких підступах, ніж, запізнившись, всередині себе», - переконує Кисельов.
Російський політик Денис Лебедєв в своєму Facebook прокоментував цей ролик так: «Тижневий заряд пропаганди в сьогоднішньому сюжеті Дмитра Кисельова про наших "чисто помитих і поголених" солдатів».
«Добре вмиті і одягнені молоді стрункі чоловіки захищають свої родини в Росії, бомбардуючи Сирію! Цей хмир забув пояснити-КОГО бомблять!» - написав Ігор Денер.
Вікторія Бурцева додає: «А Гундяєв (патріарх РПЦ Кирило - Ред.) в Антарктику на розвідку мотався. Раптом пінгвіни що крамольне придумали. На випередження треба працювати».
«Латентний гомосексуалізм, дута естетика, картинка фізподготовки за голлівудськими бойовиками, явно невітчизняне взуття. Висновок: звичайний фляк в зад», - вважає Юрій Бєлоусов.
Лариса Гольченко додала: «Особливо розчулює, що "чисто помиті". Це для рашістських вояк, як видно, щось надзвичайне. Безумовно - досягнення».
«Як добре те. У мене все рубці розсмокталися...», - посміхається Ігор ВП.
А Світлана Шевлякова добиває: «У будь-якій речі на світі є вада. У Lamborghini, наприклад, важко педалі валянками натискати».
Нагадаємо, як повідомляв ONLINE.UA, раніше соцмережі дали свою  оцінку путінській операції в Сирії, пригадавши збитий літак і втрату турецьких продуктів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?