Військові розповіли про бої з двома загонами бойовиків
Категорія
Україна
Дата публікації

Військові розповіли про бої з двома загонами бойовиків

Військові розповіли про бої з двома загонами бойовиків
Джерело:  online.ua

Після відносного затишшя і зменшення кількості обстрілів протягом дня, з настанням сутінків і до півночі  бойовики посилили обстріли.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сторінку прес-центр штабу АТО в Facebook.

В епіцентрі подій знаходилися позиції сил АТО біля Новотроїцького, Зайцевого і Троїцького.

"Порушуючи існуючі Мінські угоди, російські найманці обстрілювали позиції ЗСУ з мінометів калібру 120 і 82 мм і випустили при цьому близько 100 мін", - йдеться в повідомленні.

По позиціях українських сил поблизу Авдіївки, бойовики вели вогонь з великокаліберних кулеметів, гранатометів і стрілецької зброї, а опорні пункти поруч з Новгородським і Луганським також обстрілювали ще й з БМП.

На Маріупольському напрямку під вогнем терористів виявилися опорні пункти поблизу Широкино.

"О 10.00 і близько 17.00 після мінометного обстрілу російські терористи в складі ДРГ намагалися проникнути між опорними пунктами на підконтрольну силам АТО територію. Але завдяки вмілим і рішучим діям українських бійців ворог, отримавши адекватну відповідь, від своїх злочинних намірів відмовився", - відзначили в штабі.

Також бойовики відкривали неприцільний вогонь з мінометів калібру 82 мм, зеніток, гранатометів, великокаліберних кулеметів по укріпленнях поблизу Авдіївки, Новгородського, Невельського і Дослідного, намагаючись спровокувати у відповідь вогонь.

Опівночі обстріли позицій ЗСУ припинилися.

Нагадаємо,  бойовики продовжують обстрілювати позиції українських військ, зосередившись на Донецькому напрямку.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?