Дитячий омбудсмен Росії поплатився за слова про зморщених жінок: опубліковано відео
Категорія
Світ
Дата публікації

Дитячий омбудсмен Росії поплатився за слова про зморщених жінок: опубліковано відео

Дитячий омбудсмен Росії поплатився за слова про зморщених жінок: опубліковано відео
Джерело:  online.ua

Уповноважений з прав дитини при президенті Росії  Павло Астахов  був визнаний гідним головної "нагороди" Рунета "сексист року-2015".


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ролик Радіо Свободи в YouTube.


"Коли було так зване "чеченська весілля", коли малолітню дівчинку в Чечні видали заміж за вже одруженого дорослого чоловіка поліцейського під обурені вигуки феміністок і прогресивної громадськості, він (Павло Астахов, - Ред.) ще підвів таку ідеологічну базу, що в деяких регіонах жінки в певному віці вже не котуються, після 27 років вони вже все зморщені", - розповіли на врученні "нагород" в Москві.


Російський омбудсмен отримав "винагороду" за "діяльність, яка суперечить змісту та установці роботи захисника прав дітей".


Переможцями в різних номінаціях також виявилися Валентина Матвієнко, яка запропонувала активізувати боротьбу з абортами, і Верховний суд Росії, який виступив з ініціативою прибрати з Кримінального кодексу статті за побої і несплату аліментів.



Нагадаємо, аналітичний центр Brand Analytics опублікував  дослідження популярності медіаперсон в російськомовному інтернеті  в березні 2015 року. Лідером за кількістю згадок в березні став президент Росії Володимир Путін (в соцмедіа згадали близько шести мільйонів разів, а в ЗМІ понад 150 тисяч).

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?