Як в "Новоросії" мучили псевдорозстрілами - розповідь полоненого бойовиків
Категорія
Україна
Дата публікації

Як в "Новоросії" мучили псевдорозстрілами - розповідь полоненого бойовиків

Як в "Новоросії" мучили псевдорозстрілами - розповідь полоненого бойовиків
Джерело:  online.ua

Один із бранців проросійських бойовиків розповів про практику "імітованих розстрілів", які йому довелося пережити.
Про це повідомляє ONLINE.UA.
"Також свідки говорили про практику "імітованих розстрілів": "... Застосовували імітовані розстріли. Ми сиділи в кімнаті, і днювальний нам сказав: "На вихід". Виводили у двір і ставили до стінки обличчям до автоматників. 10-12 автоматників в чорних балаклавах готувалися стріляти. Перед розстрілом, напевно, старшина цього розстрільного батальйону зачитував нам вирок з листочка: "Іменем Донецької народної республіки ви присуджується до розстрілу..." і прізвища", - пояснив свідок.
"Стріляли АК поверх голів хаотично бойовими, так що сипалася штукатурка і вилітали гільзи, потім сміялися. Перший раз вивели на розстріл після допиту Захарченка, тому було страшно, ми розуміли, що нікому вже не потрібні. У перший день імітованих розстрілів було три, у другий - один під вечір, в третій - вранці і ввечері, на четвертий день звали, але зрозуміли, що ми вже не боїмося, тому скасували"(С-19)", - додав він.
Повний текст інтерв'ю читайте на ONLINE.UA: "Меня мучил террорист Адреналин... у Маньяка была своя пыточная — свидетели о плене в "Новороссии"".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?