Саакашвілі заступився за "винесеного" зама і не пошкодував виразів
Категорія
Україна
Дата публікації

Саакашвілі заступився за "винесеного" зама і не пошкодував виразів

Саакашвілі заступився за "винесеного" зама і не пошкодував виразів

Голова державної адміністрації Одеської області Михайло Саакашвілі назвав нападом примусове  видворення з трибуни сесійної зали міської ради Одеси свого заступника Олександра Боровика.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  УНІАН.


"Він (Боровик, - ONLINE.UA) виступав і говорив те, про що говорять одесити. Про те, що в місті огидна інфраструктура, що гроші крадуться, що владу в місті захопили просто шахраї, злодії, бандитська камарилья, які привласнюють проекти, гроші", - розповів глава Одеської ОДА на брифінгу.


Михайло Саакашвілі також додав, що на сесії говорили про будівництво АЗС, в якому особисто зацікавлений мер Одеси Геннадій Труханов. За його словами, місто підконтрольне людям з кримінальним минулим, серед яких Саакашвілі назвав Олександра Ангерта і Володимира Галантерніка.


"Реальний господар міста - бандит 1990-х років Ангерт, а також злодій, людина з сумнівною репутацією Галантернік", - заявив Саакашвілі.


Також голова ОДА Одеси пояснив, що названі ним люди захопили ринок "Привоз", і роблять все можливе для монополізації порту Одеси.


"Коли про це говорять, просто фізично усувають з трибуни... Ми їх змусимо відпустити Одесу, ми їх всіх доведемо до суду і до в'язниці", - заявив Михайло Саакашвілі.


Крім іншого, він повідомив, що не боїться фізичних загроз, а всі справи, які почала розслідувати прокуратура, будуть доведені до суду.


Нагадаємо, як раніше повідомляв ONLINE.UA,  Михайло Саакашвілі розповідав про свої стосунки з президентом України Петром Порошенко.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?